Gå direkt till innehåll
Thomas Parker, vd WA3RM AB

Bild -

Thomas Parker, vd WA3RM AB

André de Loisted
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Av:
André de Loisted
Filformat:
.jpg
Storlek:
1772 x 1181, 366 KB
Ladda ner

Kontakter

Niklas Rydberger

Niklas Rydberger

Presskontakt Kommunikationschef 0735-08 42 88 WA3RM

Relaterat innehåll

Överskottsvärmen från nya serverhallar ska framöver användas för att möjliggöra livsmedelsproduktion i Sverige. Det är resultatet av ett samarbetsprojekt mellan svenska EcoDataCenter och cirkulära industriaktören WA3RM.

Ny modell för cirkulära datacenter skapar hållbar och storskalig livsmedelsproduktion

Överskottsvärmen från nya serverhallar ska framöver användas för att möjliggöra livsmedelsproduktion i Sverige. Det är resultatet av ett samarbetsprojekt mellan svenska EcoDataCenter och cirkulära industriaktören WA3RM. Siktet är inställt på storskalig odling, som bland annat förväntas bidra stort till Sveriges självförsörjning av livsmedel.