Gå direkt till innehåll
Entrance Perspective.jpg

Bild -

Entrance Perspective.jpg

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
3840 x 2160, 921 KB
Ladda ner

Ämnen

Kontakter

Niklas Rydberger

Niklas Rydberger

Presskontakt Kommunikationschef 0735-08 42 88 WA3RM

Relaterat innehåll

atNorths datacentercampus, DEN02, kommer att ha en initial kapacitet på 250 MW och restvärmen från anläggningen kommer att återvinnas tillsammans med WA3RM, som en del av en toppmodern växthusanläggning för grönsaksproduktion.

WA3RM i partnerskap med atNorth för återanvändning av överskottsvärme från danskt datacenter för ansvarsfull grönsaksproduktion i växthus

Tillsammans med atNorth planerar WA3RM att utveckla ett nytt stort projekt i Varde kommun på den danska västkusten. Datacentercampuset kommer att ha en initial kapacitet på 250 MW och restvärmen från anläggningen kommer att återvinnas tillsammans med WA3RM, i en toppmodern växthusanläggning för grönsaksproduktion. Det totala området för datacenter- och växthusprojektet omfattar 174 hektar.